Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη
Τι αναφέρει ο σταθμός;

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία ότι η Αγγελική Νικολούλη είχε δεχτεί πρόταση από το Epsilon. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν αποφάσισε τη μεγάλη έξοδο από τον Alpha και όπως ήδη γνωρίζαμε είχε δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του σταθμού για την συνέχεια του Φως στο Τούνελ.

Με ανακοίνωση του ο Alpha έκανε και επισήμως γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας τους, εξάλλου τα υψηλά ποσοστά του Φως στο Τούνελπρόσφεραν και φέτος υψηλές νούμερα στην late night ζώνη της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση του Alpha

Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο του την Παρασκευή 24 Ιουνίου, σημειώνοντας και φέτος υψηλές αποδόσεις, που το έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ειδικότερα, η εκπομπή, ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Τέλος, ιδιαίτερα φανατικό κοινό ήταν οι γυναίκες ηλικίας 24-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 29%.