Επίσημα «Κάτι ψήνεται» και «Εφιάλτης» ξεκινούν τα… μαγειρέματα!

Διαβάστε περισσότερα

 Επίσημα πια ο ALPHA ανακοινώνει με δελτίο Τύπου ότι τα δύο ριάλιτι θα βγουν στον αέρα την επόμενη σεζόν και ότι ήδη υπάρχουν αρκετές συμμετοχές, καθώς πολλοί «ψήνονται» είτε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο του «Κάτι ψήνεται», είτε να σώσουν την επιχείρησή τους με τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δελτίο Τύπου, «δύο εκπομπές του Alpha, που δείχνουν την αστεία αλλά και τη στραβή πλευρά της μαγειρικής σκοπεύουν να μπουν σε νέες κουζίνες σπιτιών αλλά και εστιατορίων. Tο Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00 και αναδείχθηκε σε νικητή της ζώνης, και ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα η εκπομπή που δίνει δεύτερη ζωή σε κάποια από τα πιο ανοργάνωτα, άτυχα και… άδεια εστιατόρια της χώρας, συνεχίζουν με νέα επεισόδια.

Ήδη, οι δηλώσεις συμμετοχής και για τις δύο εκπομπές έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, είτε από επίδοξους σεφ που επιθυμούν να συναγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και οικοδεσπότη αλλά και το έπαθλο των €1500, είτε από εστιάτορες που αναζητούν την εμπειρία και τη γνώση του Έκτορα Μποτρίνι για να βάλει τάξη στην επιχείρησή τους.

Για την εκπομπή Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 212 212 5152 ή μέσω της ιστοσελίδας www.alphatv.gr/Efialtis.
Για την εκπομπή Κάτι Ψήνεται, οι επίδοξοι μάγειρες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 212 212 5454 ή μέσω της ιστοσελίδας www.katipsinetai.gr.

Ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα και το Κάτι Ψήνεται αναζητούν τους νέους πρωταγωνιστές τους».
Συνεπώς, αν είστε από αυτούς που «μαγειρεύουν» (γιατί τη σήμερον ημέρα όλοι είναι από αυτούς που θέλουν το έπαθλο των €1500) δηλώστε συμμετοχή στο «Κάτι ψήνεται», ενώ αν πιστεύετε ότι ο Έκτορας Μποτρίνι μπορεί να σας βοηθήσει, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον «Εφιάλτη στην κουζίνα».

Γρηγόρης Μελάς