Έπεσε… μαχαίρι στο «Master Chef»!

Διαβάστε: Μετρούν ακόμα και τις φέτες τυριού στο MEGA!

Το βάρος έπεσε στην εταιρεία παραγωγής που αναγκάστηκε να κόψει από όπου μπορούσε. Τα υλικά μαγειρικής περιορίστηκαν κατά πολύ σε σημείο τα πιάτα να βγαίνουν με τα απαραίτητα υλικά. Δεν είναι άτοπο αν πούμε ότι μετρούν ακόμα και τις… φέτες τυριού που μπαίνουν στις κουζίνες προκειμένου να αποφύγουν τα περιττά έξοδα. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πλέον και στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων που υπολογίζουν πλέον πολύ προσεχτικά τα υλικά μαγειρικής! Έτσι, με τα προϊόντα να καταγράφονται σε κατά πολύ μικρότερες λίστες, προχωρούν τα γυρίσματα για το δεύτερο «Master Chef».

Αυτές τις μέρες λοιπόν οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγουν τους 25 διαγωνιζόμενους από τους 50 υποψήφιους. Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες αλλά και διαφορετικές από αυτές που είχαμε δει στο boot camp του πρώτου κύκλου. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή όπου θα επιλεγεί η 25άδα που θα μείνει στο καινούργιο σπίτι που βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Στη συνέχεια τα γυρίσματα θα γίνουν ακόμα πιο εντατικά καθώς στόχος του MEGA είναι να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου όπου θα έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι για τον τίτλο του «Master Chef». Οι δύο φιναλίστ θα ξαναμπούν στο πλατό μετά από αρκετό καιρό αφού το MEGA θέλει να αποφύγει να μαθευτεί ποιος θα είναι ο νικητής.

Το ίδιο έχει γίνει και με το «Master Chef Junior» που αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, απομένουν τα τελευταία γυρίσματα με τις δοκιμασίες ανάμεσα στους φιναλίστ που θα γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο, λίγο πριν τελειώσει την προβολή του. Το «Master Chef Junior» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του MEGA που θα ξεκινήσει επίσημα τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ενώ το «Master Chef» θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από το Φεβρουάριο του 2012.

Σύμφωνα πάντως, με έγκυρες πληροφορίες, αν και το MEGA αναγκάστηκε να βάλει το μαχαίρι στα κοστολόγια των συγκεκριμένων ριάλιτι μαγειρικής, τα αποτελέσματα έως τώρα είναι πολύ ικανοποιητικά για το κανάλι της Μεσογείων. Και μπορεί το «Master Chef» να βρίσκεται ακόμα στην πρώτη φάση των γυρισμάτων αλλά το «Master Chef Junior» έχει ξετρελάνει όσους έχουν παρακολουθήσει τα γυρίσματα αλλά και το μοντάζ των επεισοδίων και είναι σίγουροι ότι θα… μαγειρέψει υψηλές τηλεθεάσεις.

Γρηγόρης Μελάς