Ένταση στον αέρα – Άννα Καραμανλή: «Με προσβάλλετε τώρα, αυτά αλλού όχι σε μένα»

Anna Karamanli

"Είναι ένας αχταρμάς... τα ρίχνει όλα στο δοχείο η κυρία Καραμανλή κι ό,τι βγει. Δεν γίνεται έτσι", σχολίασε ο Γιάννης Μπαλάφας.

Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα. Οι δύο πολιτικοί, μιλώντας στην εκπομπή Casus Belli του AtticaTV, ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή την προεκλογική περίοδο που διανύουμε.

«Επειδή άκουγα με πολύ σεβασμό τον κύριο Μπαλάφα, δεν μπορεί να μας λέει ότι μας έβγαλε από τα Μνημόνια. Μας έλεγαν ότι θα καταργήσουν τα Μνημόνια με έναν νόμο και ότι θα βαράνε τα ντέφια. Και τελικά τα ντέφια τα βαρούσαν οι αγορές και χορεύαμε εμείς», ανέφερε αρχικά η Άννα Καραμανλή.

«Χάσαμε 6 πολύτιμους μήνες, έγινε το Δημοψήφισμα-παρωδία, βγήκε εξαντλημένος μετά από μία 17ωρη διαπραγμάτευση – που πρώτη φορά στη ζωή του εργάστηκε τόσο – ο κύριος Τσίπρας. Πήραν την εξουσία με ψέματα, έκαναν εντελώς τα αντίθετα», πρόσθεσε.

«Είναι ένας αχταρμάς… τα ρίχνει όλα στο δοχείο η κυρία Καραμανλή κι ό,τι βγει. Δεν γίνεται έτσι», απάντησε από την πλευρά του ο Γιάννης Μπαλάφας, όμως η Άννα Καραμανλή επέμενε να τον διακόπτει.

«Με προσβάλλετε τώρα. Αυτά αλλού, όχι σε μένα. Αυτό που δεν αντέχουμε είναι τα ψέματα», σχολίασε ενοχλημένη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.