«Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του»

Φαίη Σκορδά

"Την αγάπη μας, μια αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη".

Η Φαίη Σκορδά διανύει την δυσκολότερη περίοδο της ζωής της, καθώς σήμερα αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Από το Πρωινό απουσιάζει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς θα παραβρεθεί στην κηδεία. Οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής, θέλησαν να στείλουν από τον αέρα τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια.

«Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της Φαίης Σκορδά για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς. Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Βαγγέλης Περρής, συγκινημένος, ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο μεγαλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί, την αγάπη μας, μια αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη».

Η Λίτσα Πατέρα, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την Φαίη Σκορδά, είπε στη συνέχεια: «Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της, έχω άλλες απόψεις γι’ αυτούς που φεύγουν. Θα είναι πάντα δίπλα της και θα την βοηθάει, θα την αγαπάει όπως πάντα».