Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Δε μπορείτε να λέτε ότι δεν σας αφορά η απάντησή μου»

Κυρανάκης Action24

"Κύριε Κυρανάκη, αυτό δεν θα το κάνετε. Δε μπορώ να σας αφήσω να μιλάτε επί 20 λεπτά", του απάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κακούσης.

Το παράπονό του εξέφρασε στον αέρα του Action24 ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πολιτικής συζήτησης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», ενοχλήθηκε από το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Κακούση.

«Θέλω να σας πω κάτι ευθέως. Δε μπορείτε να ζητάτε από πολιτικούς να απαντούν συγκεκριμένα σε ερωτήσεις και, όταν απαντούν πολύ συγκεκριμένα, να τους λέτε: δεν ενδιαφέρει κανένα. Αυτό δημιουργεί ένα αντικίνητρο. Θα μπορούσα να απαντήσω με μία γενικότητα», ανέφερε στο τέλος της συζήτησης ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, απευθυνόμενος στον παρουσιαστή του Action24.

«Κύριε Κυρανάκη, αυτό δεν θα το κάνετε. Σας ρώτησα πού βρήκατε τα 83 (δισεκατομμύρια), μας είπατε τα πρώτα τρία νούμερα που κατά τη γνώμη σας το αποδεικνύουν. Από ‘κει και πέρα δεν μπορώ να σας αφήσω να μιλάτε επί 20 λεπτά», δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Κακούσης.

«Τότε ας μην κάνουμε διάλογο επί θεμάτων που χρειάζονται 20 λεπτά να τα αναλύσουμε, όπως το πρόγραμμα 4ετίας των κομμάτων», ανταπάντησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτό λοιπόν γίνεται στα δεκάδες τραπέζια που κάνει καθημερινά το Action24 και δε μπορεί να λυθεί σε ένα 20λεπτο ή ημίωρο τραπέζι που γίνεται εδώ με τόσους άλλους υποψήφιους. Εγώ το έβαλα το ερώτημα και ήθελα μία ενδεικτική απάντηση, όχι μία αναλυτική», σημείωσε ο Γιώργος Κακούσης, ενώ ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης σηκώθηκε για να αποχωρήσει.