Ένας φίλος από τα παλιά επιστρέφει στην Ελένη!

Διαβάστε περισσότερα

 Ωστόσο, αν και ο χρόνος πιέζει, η παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει ακόμα όλα τα πρόσωπα που θα είναι στο μεσημεριανό παρεάκι της. Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, θα βρεθεί ξανά μόνιμα on air με την Κατερίνα Ζαρίφη. Δεν θα είναι όμως η μόνη… από τα παλιά που θα βρεθεί ξανά δίπλα στην Ελένη. Αν όλα πάνε καλά και ξεπεραστούν ορισμένες… δυσκολίες, τότε η Ελένη καθημερινά θα ακούει από το ακουστικό της μία πολύ γνώριμη φωνή, του σκηνοθέτη Σταύρου Ζερβάκη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης υπήρξε επί σειρά ετών σκηνοθέτης του «Πρωινού καφέ» στον ΑΝΤ1 και δη, όταν τον παρουσίαζε με επιτυχία η Ελένη. Όταν η παρουσιάστρια έφυγε από το κανάλι του Αμαρουσίου για να βρεθεί στον ALPHA, η συνεργασία τους διεκόπη, αλλά διατηρούσαν πάντα επαφές, αφού εκτιμούσαν ο ένας τον άλλο. Όπως φαίνεται λοιπόν, οι δρόμοι τους πρόκειται να σμίξουν ξανά…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι επαφές των στελεχών της εκπομπής με το Σταύρο Ζερβάκη ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα λίγο μετά που η «Ελένη» έριξε τίτλους τέλους για την περυσινή σεζόν. Η επιθυμία μάλιστα ήταν της ίδιας της Μενεγάκη που θέλει να αισθάνεται σιγουριά στον αέρα, έχοντας δίπλα της ανθρώπους που γνωρίζουν τις «ανάσες» της, όπως λέμε, και θα αντιδράσουν άμεσα σε ό,τι θελήσει να κάνει. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι επαφές μεταξύ των υπευθύνων της εκπομπής και του γνωστού σκηνοθέτη έχουν πάει πολύ καλά και αυτό που κοιτάζουν είναι πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν ένα μικρό… αγκάθι που υπάρχει.

Όπως φαίνεται όμως, όλα είναι σε καλό δρόμο και έτσι, την 1η Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη θέλει να καλωσορίσει από τον αέρα της εκπομπής της έναν από τους παλαιότερους συνεργάτες της, που βοήθησαν σαφώς στην επαγγελματική της πορεία. Άλλωστε, η γνωστή παρουσιάστρια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και θέλοντας να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης, θέλει να έχει δίπλα της συνεργάτες που θα εμπιστεύεται. Έτσι, χρησιμοποιεί διάφορα… υλικά, από τον «Πρωινό καφέ» για να κάνει την «Ελένη» της ακόμα πιο πετυχημένη. Τις επόμενες μάλιστα μέρες, μαζί με τους υπεύθυνους της εκπομπής της θα λάβει και τις οριστικές αποφάσεις για τη μεσημεριανή εκπομπή της, που όπως αποδεικνύεται θα έχει άρωμα… πρωινού καφέ!

Γρηγόρης Μελάς