Ένα γράμμα αλλάζει τη ζωή για πάντα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές

17:00 STARFISH – ANTENNA

Επεισόδιο 2: Η κατάσταση της υγείας της Μεριέμ επιδεινώνεται, ενώ η ίδια συνεχίζει να κρατάει την ασθένειά της κρυφή από τη Ντενίζ, σχεδιάζοντας να φύγει για θεραπεία στη Γερμανία. Ο Μπαχρί, όμως, μην γνωρίζοντας πως έχει μια κόρη, δυσκολεύεται να έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και νιώθει το παρελθόν να τον βαραίνει όσο μιλάει με τη Μεριέμ για τα παλιά. Ποια θα είναι η τελευταία του κουβέντα και πού θα οδηγήσει τη Ντενίζ η απόφαση που θα πάρουν; Η κοπέλα γράφεται στην Ιατρική και κάνει το πρώτο της βήμα στη νέα της ζωή. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής της, το πρώτο άτομο που γνωρίζει είναι ο Μερτ, με τον οποίο διαπληκτίζεται μεν, της ξυπάνει πρωτόγνωρα συναισθήματα δε. Ένα γράμμα, όμως, που θα βρει η Ντενίζ, θα αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

Επεισόδιο 57: Η ξαφνική άφιξη του Τζεμίλ κάνει τον Χαρούν να διστάσει και να μην προκαλέσει προβλήματα αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Εντά, ωστόσο, καταλαβαίνει ότι η μητέρα της έπαιξε κάποιο ρόλο στο χωρισμό της με τον Χαρούν, ο οποίος παίρνει τώρα την απόφαση να παραιτηθεί από την εταιρεία και να φύγει από την Πόλη.

21:00 ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ – MEGA

Επεισόδιο 78: Οι Βασιλιάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η Γιούλη παραχωρεί τον Μάρκο στη Χριστίνα (γιατί φυσικά και της ανήκει…) και η Χριστίνα δεν ξέρει τι να τον κάνει (κάποιου του χάριζαν γάιδαρο…)! Η Ντέπη (τυφλωμένη από ζήλια) προσπαθεί να σαμποτάρει τη σχέση της Τιτίκας με τον Μηνά, ενώ ο Λεωνίδας δεν προλαβαίνει να χαρεί για την πρώτη του επαγγελματική επιτυχία και αμέσως προσγειώνεται απότομα (πολύ απότομα όμως)! Η Χριστίνα θα ζητήσει (επιτέλους) βοήθεια ειδικού για ν’ αντιμετωπίσει όλα αυτά που συγκρούονται μέσα της ενώ και ο Μάρκος θα χρειαστεί τον ειδικό όταν ακούσει τη Γιούλη να τον προτρέπει… να ξαναπαντρευτεί!

Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Ρουβάς :»Υπήρξαν ημέρες όταν ήμουν μικρός που πείναγα, κρύωνα και στο σπίτι έβλεπα ποντίκια να τρέχουν…»!