Έμεινα έγκυος όταν έχασα τον πατέρα μου

Διαβάστε πόσο πολύ μοιάζει η ζωή της με τον ρόλο της στους Singles

Η Μαρία Σολωμού  σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”,  δηλώνει πως είναι πολύ ερωτευμένη και μιλάει για τον μικρό Αλέξανδρο, τον γιο της.

 

Η ίδια αναφέρεται στον γιο της, που πιστεύει στον Αγ. Βασίλη κι είναι ενημερωμένος για το πως γίνονται τα παιδιά, από σχετικό βιβλίο – δώρο της γιαγιάς του και είπε ότι δεν γνωρίζει αν του λείπει η οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφού ο μικρός είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν πολυμιλάει.

 

Ακόμη, εξομολογείται πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν έμεινε έγκυος, γι' αυτό το λόγο και κράτησε τον μικρό Αλέξανδρο, αφού το θεώρησε σαν σημάδι, καθώς και πως σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, που απευθύνονται στην Παναγία, τις δύσκολες στιγμές η ίδια μιλάει με τον πατέρα της.

Για τη σχέση της με τον Μάριο, δηλώνει πως είναι καλύτερη τώρα από παλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συζητάνε τα προσωπικά τους.
 
Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν στα 19 της με το μεγάλο της έρωτα. “Ήρθε στο σπίτι κι απλά συνέβη. Ήταν ωραία, δεν ήταν καν προγραμματισμένο. Όλη αυτή, όμως, η ιστορία δεν ήταν ακριβώς σχέση…”, λέει και στη συνέχεια παραδέχεται ότι όπως κι άλλες γυναίκες έτσι κι αυτή είχε κατά διαστήματα fuck buddies. “Νομίζω ότι όλες περάσαμε από αυτό το στάδιο κάποια στιγμή. Όταν μένεις μόνη σου για ένα χρόνο, τι θα κάνεις; Θα κοιτάς τα αστέρια;”.

Πηγή: Tlife