Ελληνοφρένεια: Με το δεξί η τηλεθέαση τη νέα χρονιά

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για την εκπομπή του Alpha;

Ο Τσολιάς και ο Μπαλούρδος ξαναμπήκαν στο σαλόνι μας το βράδυ της Δευτέρας -για πρώτη φορά το 2016- μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Σε μια prime time ζώνη που οι φρέσκες προτάσεις των καναλιών μετριούνται στα δάχτυλα, η Ελληνοφρένεια δεν δυσκολεύτηκε πολύ, όχι μόνο να πετύχει υψηλή τηλεθέαση, αλλά και να τερματίσει πρώτη στην ώρα προβολής της.

Συγκεκριμένα, η σατιρική εκπομπή σημείωσε ποσοστό 20,6% στο γενικό σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό. Στο διάστημα μέχρι τις 22:30 που έμεινε στον αέρα, τα προγράμματα που ήταν απέναντι από την Ελληνοφρένεια -οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών σε Mega και ΑΝΤ1 και η ξένη ταινία του Star- βρέθηκαν σε χαμηλότερες θέσεις, παραχωρώντας έδαφος στον Alpha.

Η Ελληνοφρένεια, τη φετινή σεζόν κερδίζει αργά και σταθερά ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές με την αδέσμευτη σάτιρά της και το γνωστό, ανατρεπτικό της χιούμορ. Μνημόνια, υποσχέσεις, περικοπές, μειώσεις, ελπίδες και απογοητεύσεις, συμπεριλαμβάνονται στο μενού της που από ότι φαίνεται αρέσει σε πολλούς.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης