Ελληνικές σειρές, διά συχνότητας… ΣΚΑΪ

Απίστευτο κι όμως, αληθινό! Ετοιμάζονται να βγάλουν στον αέρα ελληνικές σειρές.

Και μην σας κάνει εντύπωση η χαρά μας, γιατί αν κοιτάξετε τι συμβαίνει φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο, θα διαπιστώσετε ότι οι ελληνικές σειρές είναι… εξαίρεση.

Αν και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν περισσότερες από δέκα στα προγράμματα των σταθμών, φέτος δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα της μίας παλάμης!!!

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, έχουν επηρεάσει την παραγωγή μυθοπλασίας που συνεχώς μάλιστα, μειώνεται. Το MEGA που είχε πάντα τις περισσότερες σειρές, έχει μειώσει κατά πολύ την παραγωγή τους, ενώ ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει (κι ελπίζει!) πως εκτός από το «Αμάρτημα της μητρός μου» θα καταφέρει να βγάλει ακόμα μία στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ενώ λοιπόν η κατάσταση είναι δυσάρεστη, ξαφνικά υπάρχει μία αχτίδα φωτός… από το Φάληρο. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε και καλά καταλάβατε. Ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να βγάλει στον αέρα ελληνικές σειρές, μπαίνοντας και σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια, κρατήστε λίγο τον ενθουσιασμό σας, γιατί οι προθέσεις των στελεχών δεν είναι για την τωρινή περίοδο, αλλά για την επόμενη σεζόν. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως, αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, την περίοδο αυτή στο Φάληρο, εκτός από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, ως «φρονίμων παιδιά» μελετούν τα επόμενα βήματά τους. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, έχουν διαπιστώσει πως με την κατάλληλη προετοιμασία, την επόμενη σεζόν, γύρω στον Ιανουάριο του 2014, θα μπορέσουν να βγάλουν στον αέρα, μία με δύο ελληνικές σειρές. Έτσι, όπως φαίνεται, εκτός από την παραγωγή εκπομπών, την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ θα δραστηριοποιηθεί και στη μυθοπλασία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αναζητούνται πρωτότυπες ιδέες γιατί δεν θέλουν να βγάλουν… μία από τα ίδια, ενώ προβάδισμα όπως φαίνεται έχουν οι κωμικές σειρές. Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα ετοιμάσουν στο ΣΚΑΪ και ελπίζουμε ότι το καινούργιο αυτό βήμα τους θα έχει επιτυχία, ώστε να κάνουν ακόμα περισσότερες ελληνικές σειρές!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Δύο ολοκαίνουργιες σειρές έρχονται στη NET!