Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε!

Τι έκανε ένας θαυμαστής της και την τρομοκράτησε;

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η ηθοποιός Άννα Μενενάκου, η οποία μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, αλλά και για έναν θαυμαστή της που την τρομοκράτησε.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Προφανώς! Το θέμα είναι μέχρι που θα το επιτρέψεις εσύ. Είναι προσβλητικό και ανήθικο να το κάνεις σε έναν άνθρωπο που έρχεται να ζητήσει δουλειά ή που τον φώναξες για να τον προσλάβεις. Δεν είναι αντρίκιο!

Έφυγες ή αντέδρασες άσχημα;

Δεν αντιδρώ ποτέ άσχημα, εκτός κι αν γίνει κάποιος πολύ χυδαίος. Λέω “ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι”. Τίποτε άλλο. Επίσης δεν επιδιώκω λύση, γιατί δεν θέλω να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους.

Τελευταία η σεξουαλική παρενόχληση γίνεται και μέσα από τα social media. Σου έχει συμβεί;

Έχω πάρει μηνύματα που έλεγαν «τι ωραία που παίζεις στο σίριαλ», «είσαι όμορφη» ή «θα έρθω να σε βρω στο θέατρο»… Εκεί καταλαβαίνεις ότι ο άλλος δεν είναι καλά. Έχω μπλοκάρει ανθρώπους εξαιτίας αυτού.

Έχει έρθει κανείς από αυτούς στο θέατρο;

Από αυτούς όχι, αλλά έχουν έρθει άλλοι τους οποίους δεν ξέρω και είναι λίγο πι διαχυτικοί. Γι’ αυτό είμαι πάντα με συναδέλφους. Όταν μάλιστα έκανα το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», μπήκε κάποιος και άρχισε να με αγκαλιάζει. Ευτυχώς ήμουν με μια φίλη μου, η οποία ήταν στην τουαλέτα του καμαρινιού και βγήκε όταν κατάλαβε τι συμβαίνει. Εκεί τρομοκρατήθηκα!