Έλλη Αγγελιδάκη: Γιόρτασε στον φίλο της Καναράκη τα γενέθλια της!

Τετάρτη βράδυ και στο Γκάζι επικρατεί ένας χαμός… ο κόσμος περιμένει για να βρει μια θέση στο Shamone!

Εκεί κάνει και την εμφάνιση της η Έλλη Αγγελιδάκη! Η όμορφή γυμνάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της, έχοντας μαζί της μόνο πολύ δικούς της ανθρώπους! Τη κουμπάρα της Σπυριδούλα Τριάντου, τη κουνιάδα της Σοφία Τσαλαπάτη και τις ξαδέρφες της Λουΐζα και Βάσια!

Η Έλλη δεν ήθελε να κάνει μεγάλο γλέντι αφού άλλωστε οι εποχές δεν ευνοούν λαμπερά πάρτι και δεξιώσεις, γι αυτό συνδύασε στην έξοδο στον επι χρόνια φίλο της Παντελή Καναράκη με τα γενέθλια της! Η παράσταση απολαυστική, τα έχει όλα! Γέλιο, αλλά και πολύ χορό! Πως γίνεται αυτό; Όταν έχεις «καπετάνιο» τον Παντελή Καναράκη όλα γίνονται! Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης υπογράφει καθ όλα τη νέα παράσταση στο Shamone που σε κάνει να ξεχάσεις τις δυσκολίες και τα προβλήματα σου και να αφεθείς σε 4 ώρες μαγικές!

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Παραμύθια μάντολες» με τους Βασιλική Ανδρίτσου, Παντελή Καναράκη, Γιώργο Παράσχο, Τίνα Τράκου, Γιάννα Ζιάννη και Γιάννη Σεμερτζίδη μας ταξιδεύει σε έναν ανατρεπτικό, από ό,τι έχουμε συνηθίσει κόσμο των αγαπημένων μας παραμυθιών! Το κέφι φτάνει στα ύψη όταν στο τελευταίο μέρος της παράστασης τραγουδούν όλοι μαζί αγαπημένα κομμάτια που ξεσηκώνουν το κοινό! Τα ρούχα της παράστασης είναι εκπληκτικά ενώ η Ανδρίτσου ως Νεράιδα σε κάνει να… πέφτεις κάτω από τα γέλια! Όσο για τη Χιονάτη, την υποδύεται ο Παντελής Καναράκης… με μια…μοναδικότητα που δεν σου αφήνει άντερο!