Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλω να φύγει και να μην ξανάρθει»!

«Τώρα πια τα έχω αφήσει όλα πίσω μου, έχω ξεπεράσει...»

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τη ζωή της, τη μάχη με το χρόνο, την τηλεόραση στο περιοδικό HELLO και την Τζοβάννα Βλαχάβα, με διάθεση εξομολογητική…

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στην εκπομπή που παρουσιάζει…

Αλλαγή πλεύσης δεν έχουμε κάνει και ήμασταν σαφείς από την αρχή. Ακόμα και όταν άλλαξε γενικότερα το προφίλ του Star και ιδίως στο κομμάτι που αφορά στις ειδήσεις, μας είχε γίνει ξεκάθαρο από πέρσι ότι θα συνεχίσουμε την εκπομπή προς την ίδια κατεύθυνση με την ίδια θεματολογία. Η ταυτότητά μας δηλαδή έχει παραμείνει ίδια. Βέβαια, φέτος όλα τα θέματα είναι λίγο πιο πλούσια σε σχέση με πέρσι που τηλεοπτικά η σεζόν ήταν πολύ πιο φτωχή. Από κει κι έπειτα αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να εντάξουμε στη θεματολογία της εκπομπής, σαφώς και το κάνουμε. ίσως φέτος είμαστε καλύτεροι γιατί λειτουργούμε πιο αρμονικά κι εγώ προσωπικά αισθάνομαι πιο δυνατή ψυχολογικά. Πέρσι πέρασα πιο δύσκολα αφού είχα πιο συχνά ups και downs. Είμαι χαρούμενη και πιθανότατα αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Γιατί ήταν τόσο δύσκολη η προηγούμενη σεζόν για την ίδια;

Ήταν μια πολύ πιεστική περίοδος για μένα από όλες τις πλευρές. Τώρα πια τα έχω αφήσει όλα πίσω μου, έχω ξεπεράσει όλα τα προβλήματα -ευτυχώς ανώδυνα γιατί θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο κόστος- και είμαστε μια χαρά. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως όλα χρειάζονται στη ζωή γιατί βλέπεις κάποια πράγματα, αναθεωρείς κάποια άλλα και επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου.

Τι γεύση της άφησε το 2013;

Είναι μια χρονιά που δεν μου άρεσε. Θέλω να φύγει και να μην ξανάρθει! Παρότι νομίζω ότι προσπάθησα να την υποδεχτώ όσο πιο χαρούμενα και αισιόδοξα μπορούσα, βαθιά μέσα μου ένιωθα ότι δεν θα πάει καλά. Αυτή η χρονιά μου πήρε αρκετά πράγματα, μου έδωσε κάποια άλλα μέσα από περίεργες καταστάσεις, αλλά στο σύνολό της ήταν μια άσχημη χρονιά.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για την τηλεθέαση του Κωστόπουλου!