Ελεονώρα Μελέτη για Γιάννη Λάτσιο:”Τον εμπιστεύομαι τυφλά και του το έχω πει”

Με τον ΑΝΤ1έκανα δυο ραντεβού. Στο πρώτο μιλήσαμε επαγγελματικά, ενώ το δεύτερο ...”

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό People και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, για την νέα επαγγελματική της στέγη, την εκπομπή της #hashtag, για τον Αντ1  αλλά και για τον Γιάννη Λάτσιο.

Όταν η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το #hashtag, τον Αντ1 και τον Διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου η ίδια απάντησε:” Τον πιλότο της εκπομπής #hashtag είδαν αρκετά ιδιωτικά κανάλια,ενώ 3 από αυτά ενδιαφέρθηκαν να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους. “Τα περισσότερα κανάλια είχαν ήδη έτοιμα στο συρτάρι ορισμένα concept εκπομπών που ήθελαν να προωθήσουν”

Όταν η συζήτησή έρχεται στον Αντ1, η Ελεονώρα απέφυγε  να μπει σε λεπτομέρειες και απάντησε: ” Με τον Αντ1 έχω ιδιαίτερη σχέση. Με ανέδειξε και έχω προσωπική επαφή με ορισμένα  στελέχη. Μπορεί επαγγελματικά να μην έχουμε ξαναβρεθεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος με βοήθησε πάρα πολύ στο να αποφασίσω τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Με τον Αντ1 έκανα 2 ραντεβού. Στο πρώτο μιλήσαμε επαγγελματικά, ενώ το δεύτερο είχε καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα, γιατί ήθελα την άποψη του Γιάννη Λάτσιου για ορισμένα πράγματα. Τον εμπιστεύομαι τρελά και του το έχω πει”.