Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω φροντίσει να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας…»

«Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τίποτε άλλο.»

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στον ΓΙάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ! για τις σκέψεις της για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση και επανέλαβε τα όσα έχει πει κατά καιρούς σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια, ότι δηλαδή το συμβόλαιο της με το STAR είναι ακόμα σε ισχύ, ενώ το κανάλι γνωρίζει τις συναντήσεις που έκανε με άλλα κανάλια. Η παρουσιάστρια αναφέθηκε ακόμα στο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς τηλέοπτική στέγη αλλά και στο πως αντέδρασε όταν πίστεψε ότι έχασε όλα της τα χρήματα.

Έχεις πει ότι αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την ιδέα που έχεις, θα μείνεις σπίτι σου.

Και είναι αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τίποτε άλλο. Δεν με ενδιαφέρει να βάφομαι και να ντύνομαι για να κάνω την ωραία, ούτε να ασχολούμαι με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, έτσι όπως ανακυκλώνονται στις εκπομπές. Θέλω να προχωρήσω παραπέρα. Δεν πρόκειται απλά για μία επιθυμία μου, αλλά για μία ανάγκη, γι’ αυτό και αν δεν προχωρήσει θα προτιμήσω να κάνω διάλειμμα από την τηλεόραση ή ακόμη και μία αιώνια παύση. (γελάει) Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Το έχω σκεφτεί σοβαρά και μάλιστα έχω φροντίσει να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας μία άλλη δουλειά που έχει σχέση με τις γλώσσες που γνωρίζω. Μπορεί κάποιοι να είπαν: “Και να φύγει η Ελεονώρα από την τηλεόραση τι ανάγκη έχει”, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν με συντηρεί κανένας. Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες και δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά!

Πως αντέδρασες εκείνη την ημέρα;

Έζησα ένα μαρτυρικό βράδυ όπου πίστευα ότι μπορεί να έχουν χαθεί τα πάντα. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα ήταν η επόμενη με΄ρα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αφήσω το πατρικό μου, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι τελικά δε χάθηκαν όλα, μου πήρε ένα απόγευμα για να το διαχειριστώ και να συνέλθω. Οικογένεια και παιδιά που να εξαρτάται το μέλλον τους από εμένα δεν έχω , οπότε σκέφτηκα ότι αν έχω την υγεία μου , με λίγη τύχη και πολύ κόπο και ιδρώτα, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Με τα χρήματα, έτσι κι αλλιώς έχω ιδιαίτερη σχέση. Τα σέβομαι, τα χρησιμοποιώ για να ικανοποιώ κάποιες επιθυμίες και ανάγκες μου, αλλά δεν είναι το παν για μένα. Δεν τρέχει και τίποτα να ξεκινάς ξανά από το μηδέν.

Διαβάστε ακόμα:

Θέμης Μάλλης: Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με το STAR

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα σενάρια μεταγραφών