Ελένη Τσαγκά: Τροχαίο για τη γνωστή παρουσιάστρια

Ελένη Τσαγκά

Το ατύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες στον Πειραιά.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το πρωί της Τετάρτης η Ελένη Τσαγκά. Η παρουσιάστρια του Star αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, όπου έγραψε: «Τράκαρα. Πρώτη μου φορά. Σοκαριστικό, αλλά όλα καλά. Πιο σοκαριστικό είναι όμως, ότι περιμένω την τροχαία δυο ώρες!!!!!! Και ακόμα… περιμένω…».

Σύμφωνα με το star.gr, η Ελένη Τσαγκά ήταν σταματημένη στην οδό Ζαϊμη στον Πειραιά και προσπαθούσε να βγει στη Λεωφόρου Χατζηκυριακού, όταν ένα όχημα μπήκε στη λωρίδα για τα λεωφορεία. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι καλά στη υγεία τους και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Η Ελένη Τσαγκά μιλώντας στην ιστοσελίδα ανέφερε: «Είμαι καλά στην υγεία μου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, γιατί είναι η πρώτη φορά που τρακάρω μετά από 30 χρόνια που βρίσκομαι πίσω από το τιμόνι» και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι καρμανιόλα, γιατί είναι μονόδρομος τα τελευταία πέντε χρόνια και ελάχιστοι είναι εκείνοι που το γνωρίζουν. Εδώ και δυο ώρες περιμένω την Τροχαία».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…