Ελένη Τοπαλούδη: Εξοργισμένη η μητέρα της με την υφυπουργό, αποχώρησε από τον αέρα της Γερμανού – «Μας δουλεύουν ρε»

Ελένη Τοπαλούδη

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και την υφυπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Ρόδο. Μια υπόθεση που ακόμα και σήμερα συγκλονίζει την ελληνική κοινή γνώμη.

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκαν σήμερα η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης, οι οποίοι ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας. Ο λόγος είναι να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον αέρα της εκπομπής. Τα όσα είπε, όμως, σήμερα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη σηκώθηκε κι έφυγε.

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».