Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει με το νέο της συμβόλαιο; Αλλάζει ζώνη;

Μετακινείται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη μεσημεριανή ζώνη;

Σενάρια πάνε κι έρχονται το τελευταίο διάστημα για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη και τους όρους στο νέο της συμβόλαιο. Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η Ελένη παραμένει ένα από τα πιο γερά χαρτιά του Alpha και σε καμία περίπτωση το κανάλι δεν θα ήθελε να την χάσει. Τι επιφυλλάσει λοιπόν το άμεσο μέλλον για την παρουσιάστρια;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του νέου τηλεπεριοδικού Tv menu, οι νέες εκπομπές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του καναλιού φέτος δεν απέφεραν τα αναμενόμενο έσοδα, έτσι, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί η Ελένη Μενεγάκη στη βραδινή ζώνη με μια εκπομπή που θα προβάλλεται τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα κοστίζει λιγότερο και θα δώσει μια ευκαιρία στην παρουσιάστρια να βγάλει μια άλλη εικόνα προς τα έξω. Όπως γράφει το περιοδικό, κλειδί για τη διαπραγμάτευση είναι το συνολικό κόστος της μεσημεριανής της εκπομπής που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στην περίπτωση που η Ελένη Μενεγάκη αφήσει τη μεσημεριανή ζώνη, το κενό τη θα αναπληρωθεί εκ των έσω και ποιο πρόσωπο είναι το φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μπορεί να δηλώνει ότι είναι Μες Στην Καλή Χαρά τα Σαββατοκύριακα, αλλά σίγουρα θα χαιρόταν περισσότερο με μια καθημερινή δική της εκπομπή.

Όλα αυτά όμως, για την ώρα παραμένουν σενάρια. Για το αν θα γίνουν πραγματικότητα ή όχι, θα περιμένουμε μερικό καιρό ακόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η αργοπορία της Νατάσας και τα τεχνικά προβλήματα τρέλαναν την Ελένη!

Έξαλλη η Σκορδά με τη Σταμάτη για την τούμπα της Μενεγάκη! Σηκώθηκε να της δώσει τη θέση της!

Γιατί η Αννίτα Πάνια δεν πηγαίνει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη;