Ελένη Μενεγάκη: Ο καβγάς για το συμβόλαιο και η καταγραφή της αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από το επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι των Μελισσίων

 Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον ασιατικής καταγωγής μπάτλερ της ήταν η αιτία για την οποία χθες το απόγευμα πήγε περιπολικό της Αστυνομίας στο σπίτι της παρουσιάστριας. Όπως γράφει η Espresso, το τηλε΄φωνημα στην Άμεση Δράση έγινε στις 18:40 από υπάλληλο της εταιρείας security που εργάζεται στη βίλα των Μελισσίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η διαφωνία τους είχε να κάνει με κάποιου είδους συμβόλαιο ή συμφωνητικό που αφορούσε στη μεταξύ τους συνεργασία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οικία της παρουσιάστριας προχώρησαν στην καταγραφή του περιστατικού ως φραστικό επεισόδιο. Καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές παρ’ όλα αυτά δεν ζήτησε να υποβληθεί μήνυση.

Όπως μετέδωσε το Star, λίγη ώρα αργότερα βγήκε από τη βίλα ένας άντρας με ασιατικά χαρακτηριστικά, ο οποίος κρατούσε μια μεγάλη βαλίτσα. Όταν θέλησαν να μάθουν τι είχε συμβεί εντός της έπαυλης, εκείνος απάντησε λακωνικά: «η δουλειά μου εδώ τελείωσε». Μπήκε σε ένα ταξί, στο οποίο επέβαινε μια νεαρή γυναίκα κι έφυγαν.