Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Η πρώτη απόδραση με την κόρη τους

Στιγμές χαλάρωσης για την παρουσιάστρια και τον σύντροφο της...

Τρεισήμισι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος πραγματοποίησαν την πρώτη τους απόδραση μαζί με την κόρη τους επιλέγοντας τη Σκόπελο.

Για την παρουσιάστρια του Alpha και τον επιχειρηματία σύντροφο της, που έχει ως βάση τα Άχλα της Άνδρου, το νησί των Σποράδων ήταν ο πρώτος προορισμός – στις αρχές Ιουλίου – των φετινών διακοπών τους. Συγκεκριμένα ο φακός του ΟΚ! Τους είχε απαθανατίσει στο λιμάνι Αγνώντας, ενώ επιβιβάζονταν στο σκάφος τους «Λάουρα» μαζί με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα και Βαλέρια. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι ταξίδεψε με την κόρη του, και μάλιστα αεροπορικώς.

Έφτασαν στην Σκιάθο πριν από δέκα μέρες και από εκεί αναχώρησαν για Σκόπελο με θαλάσσιο ταξί» μαρτυρά κάτοικος του νησιού συμπληρώνοντας: «Για τη διαμονή τους επέλεξαν πολυτελές συγκρότημα κατοικιών. Εκεί παρέμειναν όλες τις μέρες των διακοπών τους αποφεύγοντας να κυκλοφορήσουν στο νησί. Για μπάνιο κατέβαιναν μόνο στην ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος.

Δείτε τους να τρώνε το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου σε εστιατόριο στη Χώρα του νησιού σε φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ!.