Ελένη Γερασιμίδου: Πόσα χρήματα παίρνει σύνταξη;

«Το Αλ Τσαντίρι είναι μια υποτιθέμενη σατιρική εκπομπή...»

Η Ελένη Γερασιμίδου με αφορμή το νέο χώρο που ετοιμάζει μαζί με τον σύζυγο της στο Γκάζι μίλησε στην εφημερίδα Freddo και στην Σάσα Σταμάτη για όλα, ανάμεσα στα οποία η σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο και η διαφωνία της με την εκπομπή του και η οικονομική της κατάσταση…

Οικονομικά πως είστε;
Είμαι όπως είναι όλος ο κόσμος. Είμαι με μια σύνταξη. Από τη στιγμή που την πήρα, δεν βγήκε αυτή που έπρεπε να βγει, η οποία είχε αποφασιστεί από το ΙΚΑ γιατί είχαν αρχίσει οι περικοπές. Από 1.642 που έπρεπε να παίρνω με το επικουρικό ύστερα από τόσα χρόνια δουλειά, παίρνω 1.147 μαζί με το επικουρικό. Δεν πήρα ποτέ δώρα. Πανηγύρισα τη μέρα που έμαθα ότι παίρνω τη σύνταξή μου στο ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής και θεωρούμαι και προνομιούχα γιατί παίρνω πάνω από χιλιάρικο. Με μικρές οικονομίες κάνουμε αυτό το χώρο με τον άνδρα μου.

Θα πηγαίνατε ξανά στο Αλ Τσαντίρι;
Όχι, στο Αλ Τσαντίρι δεν θα πήγαινα. Είναι μια υποτιθέμενη σατιρική εκπομπή. Εγώ ξέρω ότι ο σατιρικός συγγραφέας και καλλιτέχνης γενικά το πρώτο που σατιρίζει είναι η εξουσία και αυτό ο Λάκης δεν το κάνει αυτή τη στιγμή. Εγώ με αυτό διαφωνώ και δεν έχω καμιά δουλειά σε τέτοιου είδους σάτιρα. Δεν έχω κανένα θέμα επαγγελματικά, ούτε μαλώσαμε ποτε΄. Αν παρεξηγήθηκαν τα πράγματα δεν φταίω εγώ. Ξεκαθάρισα τις …συγγένειες. Εξακολουθώ να τον θαυμάζω.