Ελένη Γερασιμίδου: Ο Αντώνης Ξένος και κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ

Ελένη Γερασιμίδου

Όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με μία ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε πως τόσο ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου όσο και η κόρη του Αγγελική προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αντέδρασε για τον λόγο που ο ηθοποιός και η κόρη του οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ με την αιτιολογία ότι είχαν υψώσει στο αυτοκίνητό τους την Παλαιστινιακή σημαία.

«Φαίνεται ότι η κατάσταση στην χώρα μας είναι εκτός έλεγχου! Με μεγάλη λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου ότι προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ δυο μελή μας του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union, αγωνιστές χρόνια, με το αιτιολογικό ότι είχαν υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία από το αυτοκίνητό τους.. Πρόκειται για τον Αντώνη Ξένο και την Αγγελική Ξένου (οικογένεια της αγαπημένης μας Ελένης Γερασιμίδου). Από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Η αντίδραση μας ήταν άμεση.. Και η Ελένη ως άμεσα ενδιαφερόμενη και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύση Ελευθερίας απαιτήσαμε την άμεση απελευθέρωση των 2 ηθοποιών μας.

Είμαστε αλληλέγγυοι με το δράμα του Παλαιστινιακού λαού και την σφαγή από τις δυνάμεις του Ισραήλ ως αντίποινα στα αίσχη που διαπράττει η τρομοκρατική Χαμάς. Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει την ελευθεριά της έκφρασης. Από την άλλη σήμερα προπηλακίστηκα εν μέση οδώ από θεοσεβούμενη κυρία (η οποία με “απείλησε ” κιόλας ότι δεν θα με ξαναδεί στο θέατρο ως θεατής!!!!) επειδή προασπίστηκα στην Βουλή το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ως ανήθικη την αξιόλογη Θέμιδα Μπαζάκα για τις ιδέες της. Φαίνεται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να σέβονται όλοι τις ιδέες των άλλων.. Επιτέλους η πατρίδα μας και ο όλος ο λαός μας πρέπει να εναρμονιστεί με τις άξιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή εικόνας: NDP Photo