Έλενα Τσαβαλιά: «Ο Μάρκος δεν έχει ανάγκη συμπαρουσιάστριας»

«Αντίπαλος είναι κάποιος απέναντι στον οποίο αγωνίζεσαι»!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «MEGA με μία» με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή και την ίδια να συμμετέχει στην ομάδα της εκπομπής, η Έλενα Τσαβαλιά μιλάει για το νέο τους επαγγελματικό βήμα στο περιοδικό HELLO! και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Σχολιάστηκε ότι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση από το κανάλι (να αναλάβει ο Μάρκος το πρωινό), δεδομένου ότι οι χιλιάδες κόσμου που γεμίζουν ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίζεται θα τον παρακολουθήσουν φανατικά και στην πρωινή ζώνη.

Ο κόσμος είναι ο ίδιος που παρακολουθεί τα πάντα.

Ακούστηκε, επίσης, και η αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή φέτος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα κάνουν περίπατο.

Οψόμεθα.

Πριν καν ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του Μάρκου Σεφερλή για την πρωινή ζώνη, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ότι εσείς θα είστε η συμπαρουσιάστριά του.

Ο Μάρκος δεν έχει καμία ανάγκη συμπαρουσιάστριας. Εγώ θέλω να είμαι συνοδοιπόρος στη ζωή του και χρήσιμη συνεργάτιδά στη δουλειά. Δεν έχει ανάγκη από παρουσιάστρια. Όμως, θα είμαι εκεί για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις.

Είστε έτοιμη να δεχτείτε όλων των ειδών τις κριτικές;

Γιατί, σε ποια φάση της ζωής μας δε δεχόμαστε κριτική; Προς Θεού, ούτε αρεστοί μπορούμε να είμαστε σε όλους, ούτε σωστά μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Θεωρείτε δυνατούς αντιπαλους τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα;

Αντίπαλος είναι κάποιος απέναντι στον οποίο αγωνίζεσαι. Εμείς δεν πάμε ν’ αναταγωνιστούμε εναντίον κανενός, αλλά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο, να περάσει όμορφα και με τη δική μας τηλεοπτική πρόταση να ξεκινήσει ευχάριστα τη μέρα του.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ του Μάρκου Σεφερλή

ΜEGA με ΜΙΑ: Το τρέιλερ του νέου πρωινού με τον Μάρκο Σεφερλή!