«Ελεύθερoς κι ωραίος» η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μέτα από 2 χρόνια αναμονής, έρχεται η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 στις 4 Ιανουαρίου..

 Ο Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) είναι ένας οδηγός ταξί, που έχει πάντα στο φουλ το γκάζι…στην τρέλα! Ανάμεσα στους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται… πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν… πλούσιος! Τότε, θα μπορούσε ακόμα και να αγοράσει ένα πολυτελές διαμέρισμα και να το κάνει δώρο στη Λέτα( Ιωάννα Πηλιχού), το πιο όμορφο κορίτσι της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας.

Όμως η όρεξη του Σταμάτη για τη Λέτα, σταματάει ξαφνικά, όταν μια μέρα μπαίνει στο ταξί του η Τατιάνα(Θάλεια Ματικά). 'Ομορφη, γλυκιά, αρχοντική με καλή ανατροφή και τρόπους, τον «θαμπώνει» με τα φώτα της και τον βγάζει εκτός πορείας.

Όμως στον δρόμο του, δεν του βρίσκεται μόνο η Τατιάνα, αλλά και ο πρώτος αριθμός του Λαχείου! Τότε τα όνειρα του Σταμάτη γίνονται πραγματικότητα.  Αποκτά το σπίτι των ονείρων του, βρίσκει και την Τατιάνα! Η νέα του γειτόνισσα δεν είναι άλλη από την Τατιάνα, η οποία με τονΣταμάτη δίπλα της, σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο πρίγκιπάς της θα έχει άλογο ή ταξί…

Πηγή:ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ  

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τι έκρυβε το κουτί της Ιωάννας Πηλιχού;

O σέξι χορός της Ιωάννας Πηλιχού στον Κωστόπουλο

Πυρπασόπουλος: Στο σχολείο έπαιρνα μαξιλάρι και κοιμόμουν