Ελευθερία Αγραφιώτου: «Θα μου πουλούσε ακίνητο, θα έφερνε εδώ τα χρήματα της…»

Ελευθερία Αγραφιώτου

Η μαρτυρία που φέρνει νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της 69χρονης...

Από τη Λάρνακα της Κύπρου όπου μένει, ο ξάδελφος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, Χρήστος Κεκετσίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» και αποκάλυψε ότι του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να πουλήσει ένα ακίνητο και να μεταφέρει τα χρήματά της στην Κύπρο.

Ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ της είδησης της δολοφονίας της αγαπημένης του ξαδέλφης. Όπως είπε μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο. Η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να αγοράσει το μερίδιο του πατρικού σπιτιού της στη Λιβαδειά. Όπως του είχε εκμυστηρευτεί, είχε σκοπό να μεταφέρει τα χρήματα της στην Κύπρο. Ο ίδιος υποθέτει πως μπορεί μετά το θάνατο της μητέρας της να μετακόμιζε εκεί. Πιστεύει πως ο δράστης είχε οικονομικό κίνητρο και απευθύνει έκκληση στις Αρχές να μην σταματήσουν την έρευνα μέχρι να εξιχνιαστεί το άγριο αυτό έγκλημα.

«Είχαμε τακτικές συνομιλίες, ήθελε να μου πουλήσει το σπίτι. Είχε ανοίξει λογαριασμό εδώ. Μπορεί να ήθελε να πουλήσει μερικά ακίνητα ακόμα για να γλιτώσει τον ΕΝΦΙΑ και να έρθει εδώ. «Βρωμάει» πολύ το πράγμα. Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν στις 16 του μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr