Ελευθερία Αγραφιώτου: Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα δεδομένα! Πώς διέφυγε ο δράστης από το υπόγειο;

Ελευθερία Αγραφιώτου

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Τα δεδομένα για την Ελευθερία Αγραφιώτου φαίνεται πως ανατρέπονται, καθώς η νέα αποκάλυψη έρχεται να προσθέσει νέες πληροφορίες για την στυγερή δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος είναι γνώστης του κτιρίου και ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια. Ένα σημαντικό ερώτημα ήταν το από πού έφυγε ο δράστης…

[dfp_ads id=236982]

Το «σημάδι» του δολοφόνου στην κάμερα του «Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη ερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή το γκαράζ του μυστηρίου. Η κάμερα  κατέγραψε όλους τους χώρους γύρω από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Αγραφιώτου. Η δημοσιογράφος σε μια αναπαράσταση, ζωντάνεψε το ίδιο σκηνικό που υπήρχε και τότε.  Η πόρτα πυρασφάλειας από το γκαράζ  προς  το μικρό κλιμακοστάσιο που κανείς τότε δεν χρησιμοποιούσε,  ήταν μισάνοιχτη.  Λίγο πιο μέσα υπήρχε μια άλλη πόρτα κλειστή, που οδηγούσε στα ανενεργά ασανσέρ των διαμερισμάτων του κτιρίου, μια μικρή αποθήκη  και μια σκάλα που λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου.

Στο σημείο αυτό, πίσω από την δεύτερη πόρτα, βρέθηκε το ημίγυμνο  πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η σκάλα  λειτουργεί σαν έξοδος κινδύνου και  συνδέει τα τρία υπόγεια. Όλα  δείχνουν  ότι ο δράστης τράβηξε τη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο από το 2ο υπόγειο που είχε παρκάρει. Η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε που καταλήγει αυτή η σκάλα. Την ανέβηκε και με ανοιχτή την κάμερα, έφτασε στο ισόγειο του κτιρίου. Σπρώχνοντας την πόρτα που βρίσκεται στο σημείο, διαπίστωσε έκπληκτη πως οδηγεί έξω από το κτίριο.

Η έξοδος αυτή καλύπτεται από φυτά και αποτελούσε το κατάλληλο σημείο διαφυγής για τον δράστη, αφού δεν διέθετε ούτε κάμερα ασφαλείας, αλλά ούτε και συναγερμό. Σημαντική λεπτομέρεια:  Η πόρτα αυτή δεν ανοίγει από την εξωτερική πλευρά , παρά μόνο με κλειδιά που διαθέτουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας των διαμερισμάτων και υπάλληλοι του Δήμου Αμαρουσίου.

Πηγή: anikolouli.gr