Ελ. Φουρέιρα: H σέξι φωτογράφηση και όσα εξομολογήθηκε!

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ο σέξι εαυτός της, τα πρότυπα και η κριτική που της ασκούν... Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται αποκαλυπτική στο περιοδικό ΕΓΩ!

 »Σίγουρα κατάφερα να κάνω ένα όνειρό µου πραγµατικότητα. Όταν είσαι πιο µικρός, βλέπεις τα πράγµατα διαφορετικά. Αυτό που ζω τώρα δεν έχει καµία σχέση µε αυτό που φανταζόµουν ότι θα ζήσω. Ίσως δεν το απολαµβάνω όσο θα έπρεπε, είναι ο χαρακτήρας µου τέτοιος. Όταν µου συµβαίνει κάτι καλό, δεν στέκοµαι να το χαρώ, αλλά κοιτάω το επόµενο βήµα µου», αναφέρει η νεαρή τραγουδίστρια.

Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο σας που είναι δήθεν; «Υπάρχουν πολλοί. Έχω ακούσει από τραγουδίστριες ότι έχουν δεχθεί προτάσεις µε σεξουαλικά υπονοούµενα. Σε µένα δεν έγιναν ποτέ. Το ένστικτό µου µε προστάτεψε. Είναι και ο χαρακτήρας µου τέτοιος.»

Ο χαρακτήρας σέξι σας έχει σημαδέψει; «Για δύο χρόνια, έπαιρνα αυτό τον τίτλο στα Mad Awards. Ξέρεις πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα και να σε θεωρούν σέξι και όµορφη; Θεωρώ πως είμαι sexy μόνο στη σκηνή. Εκεί έχω αυτοπεποίθηση.»

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει λίγες και μακροχρόνιες σχέσεις, και κανένα one night stand. Εντύπωση προκάλεσε και η εξομολόγηση για το καρκίνωμα στις φωνητικές της χορδές.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο TLIFE