Εκτός του «Πρωινού» ο Κώστας Δόξας

Ποιοι οι λόγοι της αποχώρησης του;

Η φετινή σεζόν για το «Πρωινό» ξεκίνησε με πολύ δυνατή δημοσιογραφική ομάδα αλλά και με τον Κώστα Δόξα, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το YFSF, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ο τραγουδιστής μέσα από το σόου μιμήσεων απέδειξε τις δυνατότητές του αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ του και έτσι εντάχθηκε στην ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1.

Στις αρχές τον είδαμε κάποιες φορές, εκτός πλατό, να κάνει ζωντανές συνδέσεις παρουσιάζοντας θέματα με το δικό του μοναδικό τρόπο, ωστόσο η παρουσία του δεν ήταν καθημερινή.Όσο περνούσαν οι εβδομάδες η παρουσία του λιγόστευε.

Καθώς ο Γιώργος και η Φαίη μαζί με την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα «έκοβαν και έραβαν» δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο ώστε ο Κώστας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Η εκπομπή κράτησε το δημοσιογραφικό της χαρακτήρα, με το μεγαλύτερο μέρος της να απασχολεί η life style στήλη και το κομμάτι των συνεντεύξεων.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μου ο Κώστας Δόξας δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της εκπομπής, κάτι το οποίο αποφασίστηκε από κοινού τόσο από τον ίδιο όσο και από τους υπεύθυνους της εκπομπής. Όλα έγιναν κάτω από πολύ καλό κλίμα και ο τραγουδιστής συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον Γιώργο και τη Φαίη, όσο και με το κανάλι.

Παυλίνα Ντάσιου