Εκτός ελέγχου η συζήτηση στο Πρωινό ΑΝΤ1, ο Ρογκάκος ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα!

Ρογκάκος: "Αυτή την ερώτηση την αναθεματισμένη μπορώ να την κάνω"; - Τι έκανε εκείνη την ώρα η Μπάγια Αντωνοπούλου;

Ξεκίνησαν και πάλι τα πολυπληθή πολιτικά πάνελ στις πρωινές εκπομπές και μαζί τους ξεκίνησαν και οι εντάσεις. Ποδαρικό στους πολιτικούς καβγάδες για τη νέα σεζόν έκαναν οι καλεσμένοι του Πρωινό ΑΝΤ1. Η συζήτηση για τις αποκρατικοποιήσεις εξελίχθηκε σύντομα στον πρώτο πολιτικό, τηλεοπτικό καβγά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, με τον Νίκο Ρογκάκο, τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή της εκπομπής στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη, να προσπαθεί μάταια να επαναφέρει την τάξη.

«Αυτή την ερώτηση την αναθεματισμένη μπορώ να την κάνω;», έλεγε και ξαναέλεγε ο παρουσιαστής. Κανείς δεν τον άκουγε όμως και λίγο αργότερα ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα! Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει τη βοήθεια της τηλεοπτικά πιο έμπειρης Μαριάννας Πυργιώτη: «Προστάτευσέ με εσύ»!

Τι έκανε όλο αυτό το διάστημα η Μπάγια Αντωνοπούλου -η όμορφη κοπέλα που έλεγε τον καιρό και που όταν πήρε άδεια γάμου η Ντόρα Κουτροκόη πήρε τη θέση της-, η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Ρογκάκου; Δεν υπήρχε ούτε στο πλάνο, για να μη σας πούμε ότι μπορεί να ήταν και εκτός τραπεζιού μιας και δεν …χωρούσε στη συγκεκριμένη συζήτηση επειδή το τραπέζι ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η όμορφη νεαρή που αντικατέστησε τον Τάσο Αρνιακό στον καιρό του ΑΝΤ1;

Απο τι σοκαρίστηκε η νεα παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ντόρα Κουτροκόη;