Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό: «Κάτσε στη γαλαρία και μην τοποθετηθείς καθόλου»

Φωτεινή Πετρογιάννη

«Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου», είπε σε έξαλλη κατάσταση η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Έξω φρενών έγινε σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον μάρτυρα που δήλωσε πως στο εγκαταλλελειμένο σπίτι στο Ίλιον άκουγε ένα κορίτσι να φωνάζει βοήθεια και ο ίδιος δεν κάλεσε ούτε την αστυνομία.

«Παίρνεις την πέτρα και την στύβεις, όταν ακούς ένα κορίτσι να ουρλιάζει. Κάτσε στη γαλαρία και μην τοποθετηθείς καθόλου. Δεν μπορείς να λες ότι άκουγα ένα κοριτσάκι να ουρλιάζει και δεν πήρα τηλέφωνο», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης της απάντησε: «Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν ξέρεις ότι στην γειτονιά υπάρχει ο πατέρας αυτουνού και μπορεί να σου χτυπήσει το κουδούνι, ή να έχει όπλα ή ναρκωτικά».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε σε έντονο τόνο «Μη μιλάς, κάτσε στη σιωπή σου… Τώρα τι λέτε; Εύχομαι το κορίτσι αυτό να είναι καλά και εύχομαι να πάει να μιλήσει; Εσύ τι έκανες; Εσύ τι θα έκανες; Δεν θα έπαιρνες τηλέφωνο; Εγώ ξέρω ότι και οι τέσσερις εδώ θα φέρναμε τον κόσμο ανάποδα, αν ακούγαμε ένα παιδί να ουρλιάζει».

«Θα γυρίζαμε τον κόσμο ανάποδα, είτε ως χαρακτήρες, είτε γιατί έχουμε μια δύναμη λόγω της δουλειάς που κάνουμε, να το πούμε για να είμαστε ειλικρινείς», της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.