Έκτορας Μποτρίνι: «Θεωρώ άθλο αυτό που κάναμε στον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

«Είχα εκπομπή για τρία χρόνια, αλλά τότε έμεινα...»

Στο ευρύ κοινό συστήθηκε μέσα από την εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα», ο chef Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στο περιοδικό People και στην Χριστίνα Ζάχου για την πρώτη συνταγή που έφτιαξε, αλλά και για την περίοδο που έκανε τηλεόραση…

Η πρώτη συνταγη: «Ήμουν 5 χρόνων όταν έκλεψα ένα ψάρι από το ψυγείο της μαμάς μου –είχε καλεσμένους εκείνο το βράδυ–, το έβαλα σε ένα σκουριασμένο τηγάνι με λαχανικά, έριξα οινόπνευμα και έβαλα φωτιά. Η προσπάθειά μου ήταν εντελώς αποτυχημένη και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί η επιθυμία μου να μαγειρεύω, όμως συνέχισα. Μόλις στα 11, έφτιαχνα φιλέτο με πιπέρι».

«Εφιάλτης στην Κουζίνα»:«Η εκπομπή δημιουργήθηκε εν μέσω κρίσης, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην πηγαίνει εύκολα έξω για φαγητό, όμως καταφέραμε να κρατήσουμε ανοιχτό το 70% των επιχειρήσεων που πήραν μέρος. Θεωρώ άθλο αυτό που κάναμε. Πάντως, η τηλεόραση δεν μου λείπει, γιατί έπαθα κορεσμό. Είχα εκπομπή για τρία χρόνια, αλλά τότε έμεινα πίσω στα εστιατόριά μου. Όταν σταμάτησα, επένδυσα περισσότερο στη δουλειά μου. Τώρα είμαι τόσο απασχολημένος, που και να ερχόταν μια πρόταση, δεν θα τη δεχόμουν» παραδέχεται.