Εξερράγη ο Σπύρος Χαριτάτος στον αέρα του OPEN: «Κερατάδες και δαρμένοι, μια ζωή στο ξύλο είμαστε»

Σπύρος Χαριτάτος

"Εγώ ήμουν ίδιος και στο Μάτι και έφαγα πάρα πολύ "ξύλο". Δεν μπορώ να αλλάξω στα Τέμπη".

Τη δική του απάντηση στο σχόλιο ενός τηλεθεατή του ΟΡΕΝ έδωσε ο Σπύρος Χαριτάτος το πρωινό της Κυριακής (24/3). Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Τώρα Μαζί» δέχθηκε μία επικριτική παρατήρηση, η οποία τον χαρακτήριζε «λαϊκιστή» όσον αφορά τη διαχείριση του πολιτικού πάνελ που προηγήθηκε στο πλατό.

«Διαβάζω κάποια μηνύματα. Έχουμε ακόμη τα απόνερα της πολιτικής συζήτησης. Ο κύριος Δημήτρης, συμπαθέστατος, μου στέλνει: Σπύρο μου, δεν σε περίμενα τόσο λαϊκιστή. Μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά στη διαχείριση της πολιτικής κουβέντας», είπε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος, με την Ευλαμπία Ρέβη να τον παροτρύνει να μη δίνει σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια.

«Δεν δίνω καθόλου σημασία αλλά δεν είναι προσωπικό. Ξέρετε κάτι, αγαπητοί τηλεθεατές; Είμαστε ο εαυτός μας. Αν σήμερα μας κρίνετε γιατί είπαμε κάτι που δεν άρεσε στον φίλο σας πολιτικό καλεσμένο ή στον εκπρόσωπο των πολιτικών σας απόψεων, μπορεί αύριο να μας την «πείτε» για κάτι άλλο που θα πούμε, να πείτε: άλλαξε ο Χαριτάτος και έβαλε μυαλό», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

«Είμαστε οι ίδιοι και λέμε καθαρά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Κάποτε θα μας συμπαθείτε και κάποτε θα μας κατηγορείτε», επισήμανε ο Σπύρος Χαριτάτος εμφανώς ενοχλημένος.

«Κι εγώ κάποτε στεναχωριόμουν, πλέον τα έχω συνηθίσει όλα αυτά, είναι του διαδικτύου. Σήμερα είμαι Νέα Δημοκρατία, αύριο Συριζαία, μεθαύριο ΠΑΣΟΚ. Μην στεναχωριέσαι. Πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουμε τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει να σεβόμαστε ως οικοδεσπότες τους καλεσμένους μας», παρατήρησε από την πλευρά της η Ευλαμπία Ρέβη.

«Εγώ ήμουν ίδιος και στο Μάτι και έφαγα πάρα πολύ «ξύλο». Δεν μπορώ να αλλάξω στα Τέμπη, θα φάω πάλι «ξύλο». Δεν πειράζει, μια ζωή στο «ξύλο» είμαστε. Κερατάδες και δαρμένοι», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Σπύρος Χαριτάτος.