Εξερράγη ο Άρης Πορτοσάλτε και αποχώρησε από το πλατό – «Τελειώσαμε»

Άρης Πορτοσάλτε

Σε αιφνιδιαστική αποχώρηση προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ!

Τον εκνευρισμό του κλήθηκε να διαχειριστεί ο Άρης Πορτοσάλτε, το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της παρουσία του στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ. Αφορμή στάθηκε η συνύπαρξη με τον Γιώργο Καραμέρο, ένα σχόλιο του οποίου στάθηκε ικανό να τον κάνει να αποχωρήσει απρόσμενα από το στούντιο

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την φράση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”. «Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει και εκείνος να εκνευρίζεται.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» τόνισε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, αστειευόμενος ο Γιώργος Καραμέρος και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ο οποίος σηκώθηκε, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε αμέσως από το πλατό της πρωινής εκπομπής.

«Παιδιά με συγχωρείτε ,εγώ υπό αυτούς τους όρους… Όχι! Όχι! Δηλαδή θα βάζει ο καθένας εδώ τους όρους του; Όχι! Γεια σας, τελειώσαμε» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Άρης Πορτοσάλτε κατά την αποχώρηση του.