Εξερράγη η Ελένη Καλογεροπούλου με τον Δημήτρη Κουτσούμπα: «Απαράδεκτη δήλωση, ρατσιστική, δεν έχει προηγούμενο»

Ελένη Καλογεροπούλου

"Οι χαριτωμενιές έχουν ένα όριο και εδώ πέρα βλέπουμε ότι ο κ. Κουτσούμπας πέφτει θύμα του εαυτού του" υπογράμμισε η Ελένη Καλογεροπούλου.

Την αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ περί… «sugar daddies» στη Βουλή σχολίασε η Ελένη Καλογεροπούλου μαζί με την τηλεοπτική της ομάδα στο πλατό της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24 τη νύχτα της Πέμπτης. Μάλιστα, τα αιχμηρά σχόλια της έμπειρης δημοσιογράφου συνυπόγραψαν τόσο ο Δημήτρης Τάκης όσο και ο Γιώργος Πιέρρος.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος με τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα στο βήμα του κοινοβουλίου, ο ο Δημήτρης Τάκης τόνισε πως «για να το πούμε πιο απλά, ο κ. Κουτσούμπας λέει ότι κάποιες φοιτήτριες γίνονται πόρνες για να πληρώσουν τα δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Δηλαδή απορώ πως ελέχθη αυτή η δήλωση στη Βουλή».

«Απαράδεκτη δήλωση του κ. Κουτσούμπα! Δεν έχει προηγούμενο! Απόλυτα ρατσιστική» υπογράμμισε σε αυστηρό τόνο, η Ελένη Καλογεροπούλου συμπληρώνοντας τα εξής. «Νομίζω ότι ο κ. Κουτσούμπας έχει πέσει θύμα του Luben και θεωρεί ότι όλα είναι χαριτωμένα από ένα σημείο και μετά. Δεν το βάζω καν σε σχέση με τη γιορτή της γυναίκας. Ο σεβασμός που οφείλουν οι άνθρωποι στις γυναίκες είναι καθημερινός, δεν έχει γιορτές. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης».

«Θεωρώ ότι οφείλουν όλοι οι άνθρωποι να σέβονται όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, σε καθημερινή βάση. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να μιλάνε για νέα παιδιά με αυτόν τον τρόπο και δη κοπέλες που πάνε να σπουδάσουν. Δηλαδή οι χαριτωμενιές κάποια στιγμή έχουν ένα όριο και εδώ πέρα βλέπουμε ότι πέφτει θύμα του ίδιου του του εαυτού ο κ. Κουτσούμπας» πρόσθεσε, με σαφήνεια, η Ελένη Καλογεροπούλου για τον Γ.Γ. του ΚΚΕ το βράδυ της Πέμπτης στο Action 24.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η συγκεκριμένη αναφορά από τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο βήμα της Βουλής στηλιτεύθηκε ως ακραία σεξιστική από τα υπόλοιπα κόμματα.