Εξελίξεις στο θρίλερ Κολιαβασίλη! Όσα αποκαλύπτει μάρτυρας που τον είδε πριν εξαφανιστεί…

Κώστας Κολιαβασίλης

Τι φώναζε ο αγνοούμενος φανερά εκνευρισμένος, μιλώντας στο τηλέφωνό του…

Οι συγγενείς του αγνοούμενου Κώστα Κολιαβασίλη από το Μαρκόπουλο Αττικής, δεν έχουν σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να ψάχνουν την αλήθεια για τον άνθρωπο τους.

[dfp_ads id=236982]

Πρόσφατα μια νέα μαρτυρία τους αναστάτωσε και ανοίγει το δρόμο για να φωτιστεί το σκοτάδι. Μάρτυρας που γνωρίζει καλά την οικογένεια συνάντησε τον Κολιαβασίλη σε κεντρικό δρόμο του Μαρκόπουλου πριν εξαφανιστεί. Ήταν μόνος του, πεζός και μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε κάποιον που φαινόταν ότι ήξερε. Φανερά εκνευρισμένος φώναζε στον συνομιλητή του: «Τι είναι αυτό που μου κάνατε; Με κάψατε, με καταστρέψατε…». Η κατάσταση του ήταν τόσο άσχημη που ο μάρτυρας απέφυγε να τον χαιρετήσει και συνέχισε το δρόμο του.

[dfp_ads id=236982]

Στη συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό και μέχρι πρόσφατα δεν βρήκε την ευκαιρία να πει στην οικογένεια τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Οι  συγγενείς αφού μίλησαν μαζί του, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές με την ελπίδα να ερευνηθούν παλιότερες κλήσεις του αγνοούμενου παράγοντα ποδοσφαίρου.

Η αδελφή του μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ανέφερε  πως η ίδια και συγγενείς της είχαν δεχτεί προειδοποιητικά  τηλεφωνήματα από αγνώστους να μην ασχοληθούν με την υπόθεση του επίσης αγνοούμενου πιλότου, που έμενε στο ίδιο κτίριο με τον αδελφό της.

«Μας είχαν πει να μην ανακατευτούμε μήπως είναι μπλεγμένοι οι ίδιοι άνθρωποι στις δύο εξαφανίσεις και μας κάνουν καμιά ζημιά… Τι να πω… Στα Μεσόγεια  κάθε χρόνο εξαφανίζεται και κάποιος… Ξεκίνησε με τον Ποθητό, μετά χάθηκε ο αδελφός μου, στη συνέχεια ο πιλότος, ο Μερεντίτης από το Κορωπί και τώρα ο τελωνειακός….», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli.gr