Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο «Δράκος» που επιτέθηκε σε γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι

Εξάρχεια

Ποιο είναι το προφίλ του δράστη, που αποφυλακίστηκε πριν από 3 μήνες.

Νεαρός Σύρος, που μέχρι τον Αύγουστο ήταν έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, είναι ο «Δράκος των Εξαρχείων», την δράση του οποίου αποκάλυψε το newsit.gr. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Κάνιγγος και αυτή την ώρα οδηγείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αρχών ο συγκεκριμένος άντρας που ήταν έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr είχε επιχειρήσει ένα χρόνο πριν να βιάσει μια 70χρονη αλλοδαπή στην περιοχή του Αλίμου, έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επιθέσεις σε 72 ώρες με θύματα τρεις γυναίκες, ανάμεσα τους μία δικηγόρος μία γιατρός και ένα 13χρονό κοριτσάκι και είναι θέμα χρόνου να πέσει στα δίχτυα του νομού.

Δράκος

Το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, κατάφερε μέσα από τις περιγραφές των τεσσάρων θυμάτων σε χρόνο ρεκόρ, να ταυτοποιήσει μέσα από τα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, τον συγκεκριμένο άντρα και να ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες πριν πραγματοποιήσει το επόμενο χτύπημα του.

Ρεπορτάζ: Άρια Καλύβα, Δημήτρης Πώποτας