Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Μήνυση κατέθεσε η οικογένειά του 31χρονου Μπάμπη

Μεσολόγγι

Η οικογένεια του Μπάμπη εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα άτομα που συνέβαλαν στην εγκληματική ενέργεια και στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι περισσότερα από ένα.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι έρχεται να προσθέσει η μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή κατάθεση που κατέθεσε πριν λίγη ώρα η οικογένεια του.

Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από. τις αδερφές του άνδρα που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο της εισαγγελίας.

«Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τελέσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές», αναφέρει ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Και προσθέτει: «Φρονούμε ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της και στη συνέχεια στις φυλακές. Εκεί που αρμόζει σε αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Η οικογένεια του Μπάμπη εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα άτομα που συνέβαλαν στην εγκληματική ενέργεια και στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι περισσότερα από ένα.

«Από την πρώτη στιγμή η θέση τόσο η δική μου, όσο και των ανθρώπων που εκπροσωπώ είναι ότι έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστον έναν δράστη.  Από εκεί και πέρα είναι θέμα των αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης να κάνουν τη δουλειά τους.

Κι εμείς ήρθαμε εδώ σήμερα για να εμπλουτίσουμε τη δικογραφία με νέα στοιχεία και να καταγγείλουμε τις έκνομες συμπεριφορές τις οποίες δεν μπορούμε να αφήσουμε να πέσουν κάτω».

Από την πλευρά της η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα αναφέρει ότι στον 31χρονο έχει συμβεί κάτι κακό. «Όπως είπε και ο δικηγόρος καταθέσαμε τη μήνυση κι εύχομαι να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση γιατί είμαστε στο περίμενε εδώ και 12 με 13 ημέρες. Θεωρώ ότι ο αδερφός μου έχει πάθει κάτι κακό».

Με τη σημερινή της ενέργεια η οικογένεια του 31χρονου, έρχεται να συγκεκριμενοποιήσει περισσότερο την υπόθεση, ενώ θα φέρει και πάλι αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη τον 50χρονο κρεοπώλη ο οποίος κληθεί εκ νέου μετά τη μήνυση για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.

Όλα τα παραπάνω φυσικά θα δρομολογηθούν σε περίπτωση  που δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη το οποίο θα τον οδηγήσει εκ νέου για κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο 50χρονος που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη το βράδυ τη 4ης Ιανουαρίου, έχει μπει στο κάδρο των αστυνομικών αρχών ως ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του νεαρού άνδρα.

Όσον αφορά τώρα στις έρευνες αυτές και σήμερα επικεντρώνονται στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου, ενώ είναι σε αναμονή το περιεχόμενο από την ανάκτηση μηνυμάτων από τα κινητά τηλέφωνα του κρεοπώλη κι ενός φίλου. Οι δυο τους είχαν μιλήσει κι είχαν ανταλλάξει μηνύματα το βράδυ της εξαφάνισης, με κάποια από αυτά να τα έχουν σβήσει.

Πηγή: newsit.gr