Εξαφάνιση μυστήριο στο Άγιο Όρος! Βρήκαν τα ρούχα του και πάνω μια πέτρα…

Τάσος Πρέμος

Τι ανέφερε στο Τούνελ μοναχός του Αγίου Όρους…

Ανάστατοι είναι οι μοναχοί στο  Άγιο Όρος από την μυστηριώδη εξαφάνιση ενός πιστού τους. Ο Τάσος Πρέμος από το Αγρίνιο, χάθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από τη Μονή του Αγίου Ξενοφώντος. Το «Τούνελ» επικοινώνησε με μοναχό του Αγίου Όρους που μίλησε για την περίεργη εξαφάνιση του Τάσου Πρέμου.

Ανέφερε πως οι μοναχοί βοήθησαν τους αστυνομικούς να συλλέξουν τα πράγματα του αγνοούμενου από το κελί που φιλοξενούνταν στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος. Όπως τους είπαν οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, μαζί με ρούχα του αγνοούμενου που βρέθηκαν στην παραλία, εντοπίστηκε και ένα σημείωμα που ο ίδιος είχε αφήσει, μαζί με χρήματα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν άνδρες του Λιμενικού και δύτες που έψαχναν για μέρες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο μοναχός δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν ο αγνοούμενος είχε επισκεφθεί ξανά το Άγιο Όρος καθώς μόνο στη μονή του φιλοξενούνται περίπου τριάντα χιλιάδες άτομα κάθε χρόνο.

Ανέφερε ακόμα πως σύμφωνα με κάποια μαρτυρία ο αγνοούμενος φέρεται να ρώτησε κάποιον αδελφό της Μονής αν μπορούσε να γίνει μοναχός. «Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος. Ο Θεός να βοηθήσει…», κατέληξε.

Πηγή: anikolouli.gr