Εξαφάνιση Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης

tlive

Οι μαρτυρίες φίλων του Μπάμπη και του κρεοπώλη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν από την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι, φέρεται να είπε σε φίλους του: «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ».

Οι μαρτυρίες φίλων του Μπάμπη και του κρεοπώλη
«Τον είχα σαν αδερφό» ανέφερε ο Χαράλαμπος, συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο κρίκος που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη», ανέφερε.

«Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», πρόσθεσε.

«Όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης του έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού», είπε ο 36χρονος.

«Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε τον άφησα εκεί. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε», πρόσθεσε.

«Μου είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε», υπογράμμισε.

Ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος με τον κρεοπώλη, μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, δήλωσε στον ALPHA: «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone».

«Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», πρόσθεσε.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κρεοπώλης είπε ψέματα και στους φίλους του, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα. Λέει τον άφησε στον κόμβο».

Πηγή: newsit.gr