Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου – Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης

Μπάμπης Μεσολόγγι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άτυχου Μπάμπη εντοπίστηκε από καλά εκπαιδευμένο σκύλο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα, σήμερα (22.01.24), σε βάλτο, στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 31χρονου Μπάμπη βρέθηκε μέσα στο νερό, μπρούμυτα, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, στην περιοχή Ευαγγελίστρια. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 4 Ιανουαρίου, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, μετά την τραγική είδηση ότι βρέθηκε η σορός του σε βάλτο στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιάννης στο “Live News”, η σορός του Μπάμπη από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε μέσα στο νερό και ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Πηγή: newsit.gr