Έκοψαν τον Αναστασιάδη από το πρωινό του Mega

Διαβάστε: Ποιος και γιατί ματαίωσε την εμφάνιση του δημοσιογράφου στο "Πρωινό mou"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εφημερίδα Espresso, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον παρουσιαστή εκείνος του είπε: «πράγματι με ειδοποίησαν αργά το βράδυ και μου είπαν πως ματαιώνεται». Στην ερώτηση για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, ο Θέμος δήλωσε: «Δεν ξέρω. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω να ευχηθώ από κοντά στη Φαίη που σε λίγο καιρό θα γεννήσει και να συμπαρασταθώ στον Λιάγκα. Ανθρώπινα πράγματα».

Με τρέιλερ που έπαιζε από τη Δευτέρα το MEGA, πρόβαλε πως την Τρίτη το πρωί καλεσμένος στο «Πρωινό mou» θα ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης. Μάλιστα οι ίδιοι οι παρουσιαστές λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής της Δευτέρας ανακοίνωσαν χαρούμενοι πως την επόμενη μέρα θα φιλοξενούσαν τον γνωστό δημοσιογράφο. Ωστόσο, χθες το πρωί ο Θέμος ήταν άφαντος και καμία αναφορά δεν έγινε από τους παρουσιαστές.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το «κόψιμο» του Θέμου από το MEGA έγινε μετά από παρέμβαση υψηλών στελεχών του καναλιού, ενώ αρκετά σχόλια στο διαδίκτυο αναφέρουν ως υπεύθυνο τον διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν από την ομάδα παραγωγής της εκπομπής επικοινώνησαν με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον ενημέρωσαν πως η εμφάνισή του στο «Πρωινό mou» ματαιώνεται, χωρίς όμως να του εξηγήσουν τον λόγο.

Κύκλοι του MEGA διαψεύδουν την εμπλοκή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, τονίζοντας μάλιστα ότι ουδέποτε ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης έχει παρέμβει για τον αποκλεισμό καλεσμένων σε εκπομπές.

Καπνός όμως υπάρχει, άρα κάπου σιγοκαίει και μια φωτιά…