Εκλογές 2023 στο STAR

Μάρα Ζαχαρέα

Εκλογές 2023 στο STAR, Κυριακή 25 Ιουνίου 2023.

Δεύτερη εκλογική αναμέτρηση για το 2023 την Κυριακή 25 Ιουνίου και η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο στο Star, με όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, να καλύπτουν την εκλογική αναμέτρηση, με ουσιαστική, αντικειμενική, αξιόπιστη και άμεση πληροφόρηση.

Από τις 13:00 έως τις 16:15, o Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τραγόμαλλου, θα παρουσιάσουν την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις,  δηλώσεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν, χρηστικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους αλλά και πληροφορίες από τους πολίτες για την εξέλιξη της ψηφοφορίας, με καλεσμένους στο στούντιο επικοινωνιολόγους και καλλιτέχνες.

Η εκλογική βραδιά ξεκινάει στις 18:00 με τη Μάρα Ζαχαρέα να συντονίζει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star.  Μαζί της, στον σχολιασμό και την παρουσίαση, ο Γιώργος Ευγενίδης, με καλεσμένους κορυφαίους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ αλλά και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς ο Αντώνης Παπαργύρης θα παρουσιάσει το πανελλαδικό EXIT POLL, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της GPO.

Με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη  και στην ελληνική περιφέρεια, οι δημοσιογράφοι του Star θα καταγράψουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, τις αντιδράσεις όλων των πλευρών και θα αναλύσουν τις αποφάσεις των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης και το πολιτικό σκηνικό, όπως θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα.

Στο κοντρόλ της μετάδοσης ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος και ο Διευθυντής Σύνταξης Ηλίας Παπανικολάου ενώ η ομάδα 3d γραφικών του Star με τον 3D Artist Άγγελο Μανωλάκο, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό set παρουσίασης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Εκλογές 2023 στο Star, με την ομάδα που εμπιστεύεσαι καθημερινά.