Εκλογές 2023 – Ράνια Τζίμα: «Περνάμε ένα θρίλερ κάθε βράδυ με τον Γιάννη Πρετεντέρη»

Εκλογές 2023

Όταν η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε το μυστικό του συνεργάτη της...

Στο τιμόνι της βραδιάς για τις Εκλογές 2023 στο MEGA βρέθηκε η Ράνια Τζίμα, τη νύχτα της Κυριακής, έχοντας τη Νίκη Λυμπεράκη, την Κατερίνα Παναγοπούλου και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους στο πλατό βρέθηκε και ο αδέκαστος επιθεωρητής από το τηλεπαιχνίδι The Chase.

Στην υποδοχή του καλεσμένου της, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού θέλησε να προδώσει ένα μικρό παρασκήνιο κάθε βράδυ που το τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου δίνει σκυτάλη στα MEGA Γεγονότα.

Να σας πω ένα μυστικό τώρα! Ξέρετε ότι περνάμε ένα θρίλερ κάθε βράδυ με τον Γιάννη Πρετεντέρη γιατί είστε το lead in μας». «Ο Γιάννης Πρετεντέρης όμως, επειδή του αρέσει πάρα πολύ να παίζει από το γραφείο του, ξεχνιέται. Και καμιά φορά πρέπει να τον πάρουμε γρήγορα, να του πούμε… Γιάννη, μην απαντήσεις την τελευταία ερώτηση του Chase και κατέβα στο δελτίο τέλοσπαντων».

«Ναι, ξεχνιέμαι και με μαζεύουν για να βγω στο δελτίο» ομολόγησε και ο Γιάννης Πρετεντέρης, με χαμόγελο, στην μαραθώνια βραδιά για τις Εκλογές 2024 στο MEGA