Εκλογές 2023 – Ο Λάκης Λαζόπουλος με ακατάλληλη χειρονομία για τον Κατρούγκαλο: «Πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα»

Λάκης Λαζόπουλος

"Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια", λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τη δική του σατιρική παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός δημιουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του, ενώ έκανε μια… ακατάλληλη χειρονομία στον αέρα για τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και σημείωσε:

«Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη».

Στη συνέχεια, κάνοντας μια χειρονομία, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας»!