Εκλογές 2023 – Μακελειό για Αχιλλέα Μπέο και Νίκο Μπογιόπουλο: «Είσαι λουμπεναριό»

Εκλογές 2023

Πολύ άγριος καβγάς on air για τους δυο άντρες.

Σε έναν καβγά άνευ προηγούμενου ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακή, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος. Αφορμή στάθηκαν όσα είπε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, αμέσως μετά τη νίκη του, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι «εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια». Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος προκαλώντας, εύλογα, ντόρο σε όλα τα τηλεοπτικά τραπέζια.

Έτσι, ο Νίκος Μπογιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής από το πλατό του ΑΝΤ1 όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η σύνδεση με τον κ. Μπέο. «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

Α.Μ.: Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας!

Ν.Μ.: Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές.

Α.Μ.: Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;

Ν.Μ.: Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού.

Α.Μ.: Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;

Ν.Μ.: Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους που κανέναν δεν τον κατηγόρησε ποτέ για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Α.Μ.: Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα.