Εκλογές 2023 – Λοβέρδος και Τζανακόπουλος «τρόλαραν» τον Άδωνι: «Δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται»

Εκλογές 2023

"Θεατρική παράσταση" αναφώνησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για την τηλεοπτική συνύπαρξη Άδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Μπακογιάννη.

Δυο 24ωρα πριν τις Εκλογές 2023, το βράδυ της Παρασκευής, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Άδωνι Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον Ανδρέα Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο δελτίο μέσω ζωντανής σύνδεσης από το δημαρχείο της Αθήνας ενώ παρενέβη απρόσμενα και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και το… τρολάρισμα των πολιτικών του αντιπάλων.

«Κύριε Χατζηνικολάου βρίσκομαι στο δημαρχείο γιατί πριν από λίγο μια μεγάλη εκρεμμότητα έληξε. Υπεγράφη η σύμβαση του δήμου Αθηναίων με τον οριστικό ανάδοχο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά αλλά και για τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Μπακογιάννη έγινε σήμερα πραγματικότητα και φυσικά για όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για να τον συναντήσει στον τηλεοπτικό αέρα και το παράθυρο του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Αυτό τώρα έγινε τυχαία» αναφώνησε, αρχικά, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για να προσθέσει με χαμόγελο ο Ανδρέας Λοβέρδος πως «έγινε εντελώς τυχαία τώρα! Εντελώς τυχαία προ των εκλογών».

«Σούπερ! Σούπερ! Εμείς είμαστε νέοι, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα! Δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι! Μπράβο! Μπράβο! Σκίσατε, μπράβο» συμπλήρωσε ο υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα, ενώ ο υποψήφιος στην Α’ ΑΘηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία υπογράμμισε πως «πραγματικά, τώρα, αυτό είναι πρωτοφανές! Θεατρική παράσταση».

«Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά, η γκρίνια τώρα σε τι οφείλεται;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης για να απαντήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ως εξής. «Μπράβο! Μπράβο! Με το χαμόγελο στα χείλη! Χαρήκαμε πάρα πολύ».