Εκλογές 2023 – Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Εκλογές 2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του από τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει καμία έπαρση και αλαζονεία, καθώς και ότι “σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια”. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, αλλά “περισσότερο την οικογένεια μου”.
“Οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας. Αλλά μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο ψέματος και τοξικότητας, εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου. Αυτή η απλόχερη στήριξη, αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του λαού”, είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: “Σας βεβαιώνω ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και καμία αλαζονική συμπεριφορά”.

“Θα επιδιώκω πάντα ευρύτερες συναινέσεις. Θα τιμήσω στο ακέραιο την επιλογή του ελληνικού λαού. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αλλά περισσότερο την οικογένειά μου. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια”.