Εκλογές 2023 – Ξεσπά η Σία Κοσιώνη στον αέρα: «Είμαι 17 χρόνια παρουσιάστρια στον ΣΚΑΙ, δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα»

Σία Κοσιώνη

«Το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν προσφέρεται για show. Καλά θα κάνουν αυτοί που το υπηρετούν, να μην το φτηναίνουν», λέει η Σία Κοσιώνη.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του ΣΚΑΙ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, η Σία Κοσιώνη θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μην στείλει εκπροσώπους του κόμματος σήμερα στον σταθμό, μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Αυτιά και την τοποθέτησή του.

Δείτε ΕΔΩ τι έχει συμβεί με τον Γιώργο Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη

«Απόψε δεν θα έχουμε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό μας πάνελ. Και αυτό διότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης ανακάλυψε ένα ομοφοβικό σχόλιο σε μια τοποθέτηση του Γιώργου Αυτιά. Ως εκ τούτου έλαβε την απόφαση να αποσύρει όλους τους ανθρώπους του κόμματος από τον ΣΚΑΙ.

Είδα δέκα φορές το απόσπασμα και δεν μπορώ να το καταλάβω όπως το κατάλαβε ο κύριος Κασσελάκης και δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ βλέπω μια παλιά αντιπαραγωγική ιστορία εμπάργκο που επαναλαμβάνεται στον ΣΚΑΙ. Επιχειρείται να στηθεί ξανά μια ατζέντα σύγκρουσης με τον σταθμό μας και βλέπω επίσης να παίζεται μια ομοφοβική κασσέτα που επίσης και αυτή δεν την κατανοώ», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη πρόσθεσε επίσης: «Και ως εκ τούτου έχω να πω το εξής. Είμαι 17 χρόνια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, δεν δεχόμαστε μαθήματα στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουμε τεράστια ευαισθησία στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αν κάποιοι έχουν μια ατζέντα σύγκρουσης με τον ΣΚΑΙ δεν διατιθέμεθα, εμείς είμαστε δημοσιογράφοι και όχι πολιτικοί. Το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν προσφέρεται για show. Καλά θα κάνουν αυτοί που το υπηρετούν, να μην το φτηναίνουν. Εγώ αυτά έχω να πω εκπροσωπώντας τον εαυτό μου και το σταθμό μου».