Εκλογές 2023: Η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαθαίνει τα αποτελέσματα

Κυριάκος Μητσοτάκης

"Δεν περίμενα τέτοια διαφορά", παραδέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα λεπτά αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αποτύπωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ένα backstage video που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο TikTok.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες σκηνές backstage από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», λέει στο εν λόγω απόσπασμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τη μεγάλη κόρη του, Σοφία.

Απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη μετά τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου στον Αντώνη Σρόιτερ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 18:50.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Κουβέλης στο T-Live, η συγκεκριμένη συνέντευξη έβγαλε πολλές ειδήσεις. Όπως είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν περίμενε τέτοια διαφορά στα εκλογικά αποτελέσματα και αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν κατάλαβε πόσο μεγάλη νίκη πέτυχε, αυξάνοντας το ποσοστό του κόμματός του.

Ακόμα, προχώρησε σε… τσουχτερά μηνύματα με αποδέκτες τα στελέχη του, ενώ υποσχέθηκε εκπλήξεις σχετικά με το ποιους θα εμπιστευτεί σε καίριες θέσεις. Ακόμα, τι θα έκανε αν βρισκόταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα;